Inzerce Výprodeje zboží Hromadné slevy Slevy na mapě Slevy e-mailem

Inzerce zdarma je propracovaná inzerce a on-line bazar s možností vkládat textové inzeráty, obrázky, speciální parametry ve vybraných kategoriích (typ karoserie, počet podlaží..) a s důrazem na snadnou orientaci a vyhledávání.
Inzeráty lze  zvýhodňovat pomocí TOPování, registrovaní uživatelé mohou své inzeráty pravidelně obnovovat a také si jakékoliv označit jako své oblíbené.
Inzeráty jsou velmi dobře vyhledávány i nejznámějšími vyhledávači, takže inzerování  na Výprodeje.cz se rozhodně vyplatí.

Informace
Autor: PG 06.02.2012

Ochrana osobních údajů

Naše společnost klade velký důraz na ochranu vašeho soukromí. Proto jsme se zavázali chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů a dalšími souvisejícími právními předpisy. V tomto prohlášení jsou uvedeny všechny informace a opatření, která používáme pro ochranu osobních údajů uživatelů našich stránek. Přístupem a užitím stránek Výprodeje.cz vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, popsanými v tomto prohlášení.

Získávání informací
Většinu stránek na Výorodeje.cz můžete navštívit bez nutnosti zadávat jakékoli osobní údaje. Na některých stránkách Vás však můžeme požádat o některá data, abychom mohli poskytnout nabízenou službu, kterou požadujete. Mezi takové osobní údaje mohou patřit jméno a příjmení, email nebo telefon. Žádnou z těchto informací však nemusíte zadávat, ale bez nich nebude možné poskytnout požadovanou službu.

Použití informací
Vaše data používáme pro dodání služeb, které požadujete. Například při zadání inzerátu, sledování oblíbených slev nebo pro elektronické zasílání zajímavých informací.

Zavázek chránit osobní údaje
Naše společnost se zavazuje zajistit bezpečnost vašich osobních údajů, jejich neoprávěné shromaždování nebo jiné zneužívání. Samozřejmě plně respektujeme všechna zákonná pravidla upravující nakládání s těmito daty.





TOPlist